بهینا

انتخاب بهترین ها

زردچوبه


در اصطلاح علمی به آن curcuma longa می گویند و متعلق به خانواده زنجبیل و گیاهان ریشه ای می باشد. در اصل بومی دشتهای هیمالیا است ولی در حال حاضر در اکثر کشورها کشت می شود و جزو صادرات مهم غذایی می باشد. از دوران باستان در چین و هند در طب سنتی به عنوان ضد التهاب، ضد سرطان و آنتی اکسیدان به کار می رفته است.

رنگ نارنجی آن توسط کورکومین که یک ترکیب پلی فنولی است به وجود می آید.

زردچوبه منبع ویتامین های ضروریB6 ، C ، E و همچنین مواد معدنی آهن، پتاسیم، منگنز، روی، مس، منیزیم و کلسیم می باشد. فقط چند گرم زردچوبه در روز به صورت پودر، ریشه خورد شده یا ریشه تازه می تواند مواد مغذی کافی برای محافظت در برابر التهاب را فراهم کند، که بیشتر به عنوان درمان اصلی تعداد قابل توجه ای از بیماریها شناخته می شود.

 

 

 

 

logo-samandehi