بهینا

انتخاب بهترین ها

دارچین

این چاشنی منحصر به فرد، بومی سریلانکا می باشد و از لایه های زیرین پوست درختی از خانواده cinnamomum genus به دست می آید. 2000 سال قبل از میلاد مسیح وارد مصر شد و در تورات از آن به عنوان پماد روغنی و مواد خوشبو کننده نام برده شده است.

با اینکه گونه های مختلفی از دارچین وجود دارد اما نوع سریلانکایی آن به عنوان "دارچین حقیقی" شناخته می شود. عطر و طعم دارچین از روغن درون آن به نام eugenol است، که در هر چوب دارچین به دست آمده فقط یک درصد از مواد تشکیل دهنده را دارا می باشد.  در آشپزی هندی از چوب کامل آن در غذاهای عطری و شیرین استفاده می شود.

چوب دارچین دارای مواد معدنی فراوانی مانند پتاسیم، کلسیم، منیزیم، آهن، روی و منگنز منبع کاملی از ویتامین A و نیاسین می باشد

مواد فعال در دارچین به عنوان آنتی اکسیدان، ضد دیابت، ضد سپتیک، بی حس کننده موضعی، ضد التهاب، تسکین دهنده، ضد انعقاد و ضد نفخ شناخته می شوند. دارچین در بدن با آنتی اکسیدانهای قوی فنول مخلوط شده و باعث می شود رادیکالهای مضر فعال حذف شوند.

 

 

 

 

logo-samandehi