بهینا

انتخاب بهترین ها

فلفل قرمز

فلفل تند میوه گیاهی از سرده فلفل دلمه‌ای است که عضوی از خانواده بادنجانیان می‌باشد.فلفل قرمز سرشار از ویتامین C و مکمل مناسبی برای ماهی و غذاهای نشاسته ای مانند ذرت، لوبیا، سیب زمینی و... به شمار می رود. کریستوفر کلمب این ماده تند را پس از کشف آمریکا برای نخستین بار به اروپا برد و مزه خاص این محصول کشاورزی باعث شد به عنوان چاشنی و طعم دهنده مناسب و مطبوع غذاها به سرعت در سراسر جهان گسترش یابد. تقریبا هر غذایی را می توان به وسیله چند دانه فلفل مزه دار کرد.

علت احساس تندي كردن در دهان بوسيله فلفل، ماده‌اي است به نام كايسيسن كه بسيار براي بدن مفيد است. كايسيسن و تعدادي از تركيبات مشابه ديگر توسط برخي از گياهان جنس  كپسيكوم توليد مي‌شود موجب رانده شدن بعضي از علفخواران مي‌گردد.  كايسيسن نوعي  آلكالوئيد است كه در برخي از گياهان مثل فلفل قرمز يافت مي‌شود كه براي پوست و موكوس محرك بوده و براي تهيه نوعي  دارو كه در تسكين برخي از دردها به كار مي‌رود مورد استفاده قرار گرفته‌است. اين ماده هرگاه به مخاط دهان برخورد كند، مغز به اشتباه آن قسمت را داغ احساس مي‌كند

.

 

 

 

 

 

logo-samandehi