بهینا

انتخاب بهترین ها

فلفل سیاه

فلفل كه در ايران قديم به آن پلپل مي گفته اند گياهي است كه بومي كشور هندوستان بوده و در حال حاضر نيز در اين كشور و كشورهاي ديگري نظير چين كشت مي شود. فلفل از بوته‌ای باریک و بلند و در رنگهای متنوعی چون سبز، قرمز، زرد، و نارنجی به دست می‌آید و برای خوش طعم کردن غذا از آن استفاده می‌شود. دانه فلفل پس از خشک و ساییده شدن در رنگهای سیاه، سفید و سرخ عرضه می‌شود.اين گياه از نظر مورفولوژي ظاهري شبيه لوبيا دارد و داراي انواع مختلفي است. فلفل سياه و فلفل سفيد دو نوع اصلي فلفل است كه به عنوان ادويه در انواع غذاها و چاشني ها در سراسر دنيا مصرف دارد. كشور هند به عنوان مهد اين گياه بيشترين مصرف سرانه فلفل را دارد و بسياري از غذاهايي كه ايشان مصرف مي نمايند به شدت تند است.

از نظر طب سنتي فلفل داراي ويژگي هاي گرمازا، كمك كننده به هضم غذا، ضد نفخ، پادزهر، پاك كننده معده، مسكن درد، آرام بخش، علاج سرفه و درد سينه، اشتهاآور، ضد انگل و ... مي باشد. البته مصرف اين فراورده در فصول گرم بايد كمتر صورت گيرد.

 

 

 

 

logo-samandehi